Chladící a mrazící technika

  • Vaše cena:1  Cena s DPH
  •  1  bez DPH
+ - ks

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Sestavy pro tento produkt

Servisní úkony

Validace mrazicího/chladicího boxu do -80 °C, 3 měřicí místa, vystavení protokolu, kontrola

Kat. číslo: S5200137

Validace chladicí / mrazicí techniky - teplotní mapa, 9 měřicích míst, 12 - 24 hodin

Kat. číslo: S5200220Technické parametry
validace chladící a mrazící techniky pro skladování krve v souladu s doporučením ČLS JEP č. STL2015_11 z 2.11.2015 v.1
rozsah teplot -80 °C až 40°C
teplotní mapa 9 bodů
doba měření je 12 - 24 hodin, včetně monitoringu přechodových stavů
vystavení validační zprávy, grafy, vyhodnocení měření
naměřené hodnoty (na CD ROM, flash nebo na smluveném úložišti)
technická kontrola zařízení
měření lze na přání rozšířit o další měřící místa a teploty (není zahrnuto v ceně) pro větší prostory

Rozšíření validace mrazicího/chladicího boxu do -80°C o jednu teplotu

Kat. číslo: S5200137t

Validace - rozšíření o zátěžové měření tepelné techniky, 1 měřicí místo, 1 zátěžové měření

Kat. číslo: S5200142

Validace duálního/kombinovaného mrazicího/chladicího boxu, vystavení protokolu

Kat. číslo: S5200186Technické parametry
Pro mrazicí / chladicí boxy se dvěma nezávislými oddíly

Validace šokového zmrazovače, 1 měření, vystavení protokolu, kontrola

Kat. číslo: S5200138Technické parametry
validace je prováděna při plné kapacitě

Validace šokového zmrazovače, 2 měření, vystavení protokolu, kontrola

Kat. číslo: S5200188Technické parametry
každé měření je prováděno pro jinou velikost vaků
např. pro MV a VV (malé vaky a velké vaky)

Validace komorového/mrazicího/chladicího boxu, 8-9 měřicích míst, vystavení protokolu

Kat. číslo: S5200145

Validace komorového/mrazicího/chladicího boxu zátěžová, 8 měřicích bodů, vystavení protokolu

Kat. číslo: S5200145Z

Validace komorového/mrazicího/chladicího boxu, 8 až 9 měřicích míst, celodenní, vystavení protokolu

Kat. číslo: S5200145cTechnické parametry
Měření teplot po dobu 12 až 20 hodin
v případě kombi boxu s chladicím + mrazicím oddílem - 5+4 měřicích míst

Rozšíření validace mrazicího/chladicího boxu do -80°C celodenní o jednu teplotu

Kat. číslo: S5200137tc

Validace CO2/N2 backupu pro hlubokomrazicí boxy, kontrola průběhu teploty, vystavení protokolu

Kat. číslo: S5200172

Validace výrobníku ledu, vystavení protokolu, technická kontrola

Kat. číslo: S5200205

roční technická prohlídka výrobníku ledu

Kat. číslo: S5200228Technické parametry
Kontroly - testy:
Mechanický stav (vnější, vnitřní povrchy)
Chladicí okruh (kompresor, výparník, kondenzátor)
Elektrické napájení, přívodní kabel
Funkčnost zařízení
Hlavní vypínač
Kontrolky zařízení
Odtok vody
Připojení městské vody, kontrola vstupního sítka
Připojení na odpadní potrubí
Těsnost (únik vody)
Volitelně nebo podle potřeby další servisní práce
Volitelně elektrická revize dle ČSNEN331600 ed.2, vč protokolu

Zapůjčení boxu typ ULTF 320 hlubokomrazicí pultový box, -83°C, cena za den zapůjčení

Kat. číslo: S5200500Technické parametry
po dobu opravy, odstávky, stěhování ... boxu po záruce,
min doba zapůjčky 2 dny, cena neobsahuje dopravu, cena obsahuje instalaci záložního boxu